Ring master.


Nicole Richie är torts allt riktigt vacker tycker jag. Titta bara på  alla dessa varma färger och hennes lila ring, ÅH!

Me like.


Denna mysiga kofta ska snart bli min, visst är den fin!? (spets under från hm)

One day in the city.

Tjoosan alla glada!
Dålig uppdatering igen, jag vet.. men jag har haft så mycket kul för mig på senaste tiden så jag har inte haft nån tid till att blogga. Det känns som dagarna går så fort nu tycker jag. Man hinner bara gå upp så är det kväll igen, typ. Anyway. Igår var jag Lisa och Sofia i stan och hade det oerhört trevligt! vi gick upp typ kl halv nio och tog tåget till stan. Där åt vi frukost på ett litet mysigt café. Varm choklad med grädde och bagguett, gott! sen gick vi och kollade i lite affärer och jag köpte ett linne och en kjol från monki :). Dagen slutade iaf med att vi tog en super mega god glass från montis, GODASTE GLASSEN I VÄRLDEN! här kommer lite bilder från gårdagen, kisses!






En liten mix från gårdagen, ha de bra!

Hemma.

tjolahopp!
Nu är jag äntlgen hemma  igen. Helgen har varit helt underbar! Min kusin Erik och mn morbror fyllde år så det var värsta partajet, jätte kul. :) Jag har hunnit med rätt mycket, på fredagen var de partaj, på lördag var jag på nån rockkonsert och så var vi i stan och åt lunch och fika. Jag fick också med mig hem en kofta :)! den kommer nog upp på bloggen imorgon.
Nu ska jag  titta lite på TV och dricka varm choklad :P. ha en mysig kväll fina ni, kisses!


Mormor har vi här. Alltid är hon så glad:)

Sötaste kusin Markus och hans "tjej xD" Saga,

Saga lärde sig ett spel, gullit!

Erna vorde serriöst starta en tårtvärkstad. Titta bara vilken fin tårta hon gjorde till Erik!

Höstlov.

Wihiii! Nu är det höst lov, åtminstonne för min del :). Jag ska nämligen vara ledig imorgon för vi ska åka till Östersund och hällsa på slekten. Jag är rent ut sagt överlycklig! guud vad jag är kämpat, man känner sig verkligen värd ett höstlov. Men det kunde gärna varit lite längre...  Under helgen kommer jag troligtvist inte kunna blogga så mkt pga att vi inte har nån dator. Men men, det årdnar sig nog.  Nu ska jag packa min väska och ta en kopp te, sov gott fina ni och ha en underbar helg :) kisses.

 
Förut var inte jag alls förtjust i te, men nu har jag börjat gilla de mer och mer :) så nu ska jag gå ner och ta en kopp å en bulle och slänga mig framför TVn, mys!



I wish I was brown .

Hejsan svejsvan!
Idag var det meningen att det skulle va matteprov, så alla hade typ pluggat ihjäl sig. Men när vi kom till skolan visade det sig att det var flyttat till torsdag! hmmm, :(. Nu sitter jag framför datorn och fettar med en 200 g marabou nonstopp, muums! alltså när jag har börjat äta choklad så kan jag bannemig inte sluta! det går bara inte, kan ni de? Nu har jag redan ätit mer en hälften på typ 5 min! haha! men men, man måste väl få unna sig nått gott ibland!? ;) Ha de bra, kisses!


Nu när jag kollar tillbaks på alla sommar bilder blir jag så avis på mig själv, hur brun man var. Jag känner mig jätte blek:( åh, Jag vill åka utomlands!

Whyred.

tjooos!
Har haft en under bar helg med ruuligaste partaj hos bäste Jullz! Nu är jag extremt trött och tänkte sova. Ny vecka, nya förutsätningar, suck. Men Nu är det bara en vecka kvar til HÖSTLOOOV, jippie! sov gott fina ni, kisses.
Whyred Lookbook  08, dom kan det där med specielltaa skor tycker jag :)


Cupcakes.

tjoosan söton!
äntligen är denna vecka slut! så härligt. Den här vecka har gått jätte fort tycker jag. Allt går fort just nu, veckorna liksom  bara rusar iväg och det känns nä'stan som att det ända man hinner med är att plugga :(. I helgen blir det baskat matcher och fest hos Julia imorn, roligt värre ;)! Ska ni hitta på något kul i helgen? Ha en trevlig helg iaf. Nu ska jag gå ner och äta choklad cupcakes, smarrit! Godnatt och sov gott, todiloo!


Choklad cupcakes är såå gott! speciellt när själva chokladmuffinsen är muffig och lite kladdig ;)!

Topshop.

Tjoosan alla söta!
Det är jätte kul, för min statestik har stgit på senaste tiden :) Det är jätte kul :) tack för alla som läser min blogg, jag bli jätte glad. Nu är det värsta över denna vecka. Bara fredag kvar, lovely! Och på Lördag fyller världens bästa Julia år! du blir de partaj:), wihii! Idag har jag varit i stan med Julia och fick med mig två tröjor hem och Imorgon ska jag nog lägga upp en dagens outfit.:) Nu ska jag gå ner och ta hand om disken.. suck! Ha en mysig kväll alla fina människor todiloo! 

                            
Denna tröja från topshop tycker jag är grymt fin! Med alla dessa hål gör mig en smula kär! jag ska nog ta en titt in på topshop snart! 

Hål.

Hej å hopp!
Förlåt för dålig uppdatering på sistonne men det så att det är grymt mycket plugg jusst nu, suck. Men man vår väl glädja sig åt att det snart är höst lov! :) bara en och en halv vecka kvar nu, jippie! Då ska jag minnsan ha kul. Ska ni göra nått kul på höstlovet? Nu ska jagg gå ner och ta en kopp te med mamma. Sov gott, todiloo!




                                    bilder från fashion toast

Det här linnet var grymt snyggt tycker jag. Jag tror bestämt att jag ska göra mig själv ett liknande. Måste bara rota fram ett gammalt linne ur garderåben först, sen är det bara fram med saxen ! ;)

Chanel from the start.


waaa, va gullit tycker jag! hehe, I like her bagg a lot!

Nu går jag och lägger mig, godnatt alla söta!

Marilyn monroe.

Tjoosan !
Fredag, fredag, fredag! åhh!
så skönt :) äntligen får man ta de lite lungt. Idag har jag som jag redan sagt typ 200 ggr varit kemi lärare för världens sötaste femmor. gullit värre, även fast dom inte är så små så känner man sig så mycket äldre. Vi lärde dom att göra hudkräm och sen bestämde Julia och jag en vinnare.  Efter skolan åkte jag in till stan och mötte mamma. Vi började med att ta en fika på Montis, (världens godaste glass, jag svär!) Sen gick vi runt och titta lite. Jag fick med mig hem en hallsduk, en kjol och en tröja. Det kommer kanske upp på bloggen nån gång i helgen :). Nu har jag och mamma ätit japan mat eller vad man kallar det. Och jag lärde mig att gilla sushi! hurra för mig liksom. Jag som aldrig trodde att jag skulle äns smaka. Nu ska jag gå ner och äta frödinge kladdkaka, muums! Ha en mysig fredags kväll allesamans.




Fick lust att lägga upp några bilder på marilyn monroe. Hon är verkligen så otroligt vacker på alla sett och vis! hennes léende får mig på nått konstigt sett att le me. Titta bara på den första bilden liksom. Ååh.

Sötaste uggsen i världen?

Hejsan hoppsan!
Vet ni vah!? Imorgon ska jag vara lärare för några små femmor i kemi, haha snacka om skoj! Vi ska göra salva som luktar piss, mohahaha! kuulit värre liksom. Imorgon ska också mamma och jag kanske åka till stan en sväng och kolla på lite höst grejor. Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa onskan. är det någon som har läst den? Den värkar fruktansvärt hämsk. ha de bäst, puss på er!




ååh, jag tror bestämt att jag har gått och kärat ner mig i dom här par uggsen! Hur söta som hälst. eller hur? rosett och allt :)

A wonderful skirt.


Denna kjol är obeskrivligt snygg, tycker jag. Så hima enkel, men ändå så snygg!
Jag ska nog klicka hem den nu. Från lindex.


en suddig dagens.

Hejsan hoppsan!
Nu blir det ett kort inlägg. Idag har jag varit hemma hos Fia och tittat på gossipgirl, ätit kladdkaka, havregryns gröt och druckit te  mums! ;P Imorgon har vi spanska prov så jag måste träna som en galning nu! Nu ska jag gå ner och äta lasange. En välldan massa snack om mat blev det visst idag xD. Nu måste jag dra, puss på er <3


Japp, så har såg jag ut här om dan. bättre sent en aldrig, som man brukar såga xD
jeans från puss och kram, skor wedins, väska lindex, skärp mormors och rutig skjorta.

Måndag.

halloo!
Dagarna bara rullar ivåg nu. Det går så sjukt snabbt! vart tog sommaren vägen liksom!? Det känns som om det typ var igår. På fredag har jag blivit utvald till att vara kemilärare till några små femmor, haha fett kul! Vi ska göra hudkräm ;D, kuulit värre liksom! Det har förövrigt varit en underbar helg. Jag har hittat på en massa roliga grejor som basketmatch, tjejkväll med dom sötaste, bullbakning och förseljning av det i Täby centrum mm. Nu ska jag plugga spanska, ha re bra, puss å kram skumbanan!


Att gona ner sig i en mysig hallsduk är inte helt fel på morgonkvisten. Så här såg
väl typ jag ut idag, ganska änkelt sådär.


Söta kakor.

åååh! va skönt med lördag! denna vecka har varit så otroligt stressig så idag ska jag slappna av lite grann. Kl tre är det basketmatch i tibble och efter det så blir det tjejmiddag på en pizzeria här i närheten, mys! Nu ska jag ner och fika
Nån slags morgonfilka. :) Det blir ballerina kakor tror jag, det är så kul det där med ballerina kakor för man delar dom alltid i två delar och äter upp en halva i taget. Det har man liksom gjort sen man lärde sig att tugga ju, kul! xD

Lite senare idag kommer det kanske en dagens outfit, det var ju så länge sen nu. Ha de bra så länge, todiloo!


Att man inte tröttnar på dessa kakor är lite konstigt tycker jag. Dom har ju funnits
i typ 100 år! Och att man alltid delar dom i två delar är ju också så himla gulligt.


knasigt värre!





Hjälp"!
Detta ser bara sjukt ut! Jag tyvker offtast att allt på catwalken
är ruskigt fult, ibland dom de här. Härreduud va hårigt och äckligt.


I like this outfit.

haloo!
ååh, va skönt det är med torsdag på ett sätt. För då är det bara fredag kvar och sen är det helg! :) jippie! Idag var det engelska prov som var piss svårt, det gick alltså inte så jätte bra :(. ajah, man kan inte vara bra på allt ;) hehe. Imorgon vill jag gärna åka till stan, så vi får se hur det blir med det och nu har jag precis kollat igenom hm höstkatalågen och jag hittade en del del fina grejor, ibland dom var den här outfiten: jag gillar allt från topp till tå! :)
puss å kram skumbanan!


visst är denna outfit otroligt söt!? Jag gillar speciellt skorna och tröjan. :)
Allt kommer från hm.

RSS 2.0