vi ses..

om en vecka för nu far jag till åre! Hoppas ni får ett härligt sportlov, puss å kram!! <3

My sweet little bear.

Tja! Idag är jag hemma från skolan. Känner mig hängig och har lite feber. Det e så typiskt! jag som praktiskt taget aldrig är sjuk, så blir jag skuk dagen innan sportlovet!  Hoppas jag blir bättre tills imorgon för då är det planerat att vi  ska åla till åre!! Det kommer bli jätte härligt. Föresten jag hade tänkt att hyra en film i kväll, är det någon som har nått filmtips? :) slänger nog in ett sista inlägg imorgon innan vi åker, Ha det!

här kommer en bild på min älskade björn Lipton!

my day.

tjollahopp!
Nu drar jag  till stan med mamma. Sedan blir det födelsedagsfirande men flicksen! ;) Hoppas ni får en lika bra dag som jag :) HUGS


CHOCKROSA siden, kedja och spets. THIS EVENING I´LL WEAR THIS!


striped.

hej på er!
de senaste veckorna har det typ bara blivit ett inlägg i veckan, men det är det jag hinner med just nu, det går i ett hela tiden. I tisdags  fyllde jag år :) och fick mssvis med fina presenter. b.la. ett fint glasskrvibor, en slags tv portal och antenn så jag kan se på tv på datorn, en till skinnjacka, jeans, en kjol, prenomenation på elle, pengar och lite annat smått och gott! ;)
Igår var större delen av klassen i Romme och åkte skidor. En helt oförglömlig resa! alla hade det fantastiskt kul och det var jättefina backar och jättefint väder, en lyckad resa helt enkelt. (förutom att vi var tvungna att gå upp kl fem :S) men det var det absolut värt! Ja, Julia och em körde mest med varandra och vi körde oftast våra små skogs rais, ahaha vi skrata på oss varje gång vi ramade, vilket var imprinsip hela tiden ;) haha!
Hoppas ni får en trevlig helg! ses imorgon om jag hinner blogga då. kram så länge <3Idag gick jag runt med randigt från weekday, vest, kedjor, väska och svarta jeans!

shoes.

 FREDAG!
tjeenixen söton! inte ett ända inlägg på en hel veckan..... detta är inte bra alltså. Jag har verkligen inte hunnit med allt just nu, det är liksom så mycket annat jag måste hinna med. Som t.ex. alla prov som dem är proppat på  sammma ställen.
Ajah slut tjatat om det. Helgen kommer jag tillbringa med vänner och familj. Samt en hel del tmmar framför läxböcker.. (suck) Hoppas ni har det lugnare en vad jaf har. vi ses imorgon eller på söndag ;) ha de bra så länge!

check dessa underbara skor från hm. Kommer passa jätte bra till våren med slitna shorts och slapp tee!.. det var bara de där med klacken, 10 cm. jag som knapt klarar av att gå i 4 cmters klack,  haha detta måste bli ändring! xD
 


RSS 2.0