inspiration.


fransar, blommigt, rutigt och jeans i massor, all I want for summer! Topshop -09


gårdagens.



ÅH! SOL SOL! Har inte ord till hur underbar sommaren" är! Så här såg jag ut igår: nytt linne och skinpaj från hm, massa
smycken, tghts och convrese :]

fedag lördag.

Guud va min helg har varit underbar!!!! :D Gissa var jag var i frdags!!!!! på GRÖNAN, gaaaaaaaah va kul det var! Emmy hade fått viptickets av sin SNÄLLA syster som jobbar där. Så em och jag var där på smygpremiären. Dock åkte vi inte insane.. Ja vet vi är såå tråkiga men det vat 1h och 45 min kö och vi pallade liksom inte me det. Men vi kmr åka dit igen med julls och fia. och då ni  ska det åka insane för full rulle!! Det var iaf en helt fantastiks kväll. Utsikten från uppskutet var helt fantastiskt, sååå vackert sådär på kvällen. Haha Emmy våga inbte kolla så hon fick inte vara med och delta av den fina utsikten. Innan grönan gick vi runt och strosade lite i stan. Jag köpte en hel del smycken, kul!
Igår var jag med Julia. Vi + Julias lillasyster Frida var ute på picknik och njöt av det fina sommarvädret, tog en heldel bilder! :D Senare på kvällen cyklade vi till Tc och såg på 17 again. Den var jättebra! å zac är ju bara fööööööööör snygg. ;] Men nu måste jag ta tag i en hel del plugg, ha de bra söton!


bilder från gårdagen :] den sista bilden tog Frida! ;)

Pics.

Chao! Tisdagar är så sköna! Idag slutade vi runt tvåtiden och då lunkade Julia och jag till Tc. Julia köpte ett linne och ett skärp och jag köpte ingenting eftersom jag spärrade mitt konto (smarta jag), så jag får vänta några dagar till innan kortet kommer, suck. Jag hittade iaf ett jättesnyggt linne som jag nog ska köpa när jag får mina pengar. Och Julia var generös och bjöd mig på fika! (för en gång skull) thihi, skoja.. *host! hehe Nej nu ska jag inte vara elak, Tack Julia du e BÄST! (näst efeter mig då) xD. Okej sluttjatat om det. Nu har jag en hel del engelska och spanska att ta tag i, YES!.. -.-  HADE!

sesongens första GB glass *favoriten

Dagens klädsel.

Tjollahopp! Har inte så mycket att säga, så lägger istället ut en bild av dagens outfit! PUSS Å KRAM <3

YES! Kanske inte världens bästa bild... -.- men bättre än ingenting!? ;)

Topshop.

Tänkte bara visa min nya klänning från topshop! hinner inte blogga så mycket mer, skolan startar hårt på en gång... -.- *suck. och snart ska jag på träning! :) todiloo!


Ganska enkel kan tyckas, men den kommer ändå passa utmärkt till sommaren med gladiatorsandaler och jeansjacka ;)


a trip to Gotland.

Tjea söton och GLAD PÅSK! (lite i efterskott(?) ). Har iallafall varit på Gotland nu dem senaste dagarna och det är förklaringen till ingen bloggning. Har haft det ganska mysigt faktiskt, här får ni lite bilder från resan! puss å kram skumbanan!

En vackar blåsippa..
Utsikt från visby..

kvällspromenader på stranden..

kakor i massor..

lill tulten Lipton, sötast! <3



jeans.

TJAA! idag har det varit en riktig chilldag. Jag vaknade gos Julia, sen så kollade vi på nån realityserie på MTV. Hehe , man fastnar verkligen framför tvn hur dåligt de än är xD! Aja sen gick ja hem och har mest slaggat framför tvn och datorn. sedan kände jag mig lat och gick ut och sprang med Julia och Lipton ;). Kvällen tillbringas nog med Julia idag igen! ha det gott sockertott! ;D



Titta vilka fina jeans jag fick av mina fina vänner Sofia och Lisa i födelsedags present för ett tag sedan! jag gillar dem verkligen, och dem är desutom snyggare på, hehe ;). Nu när solen har kommit fram och det börjar bli vår passar dem ju perfekt! (från zara)

VÅR!

Hej alla söta läsare :D! förlåt att uppdateringen har varit dålig på senaste tiden. Jag har varit bortrest och snålt med tid. Idag har jag varit med Julia. Vi har haft det jättehärligt ute i solen! ätiit pastasallad, druckit milkshake, spelat monopol och tagigt passor av roliga bilder! Ikväll blir det filmkväll hos Julia och jag ska sova över, mys!

Igår var jag i stan och fikade och hade det allmänt mys med Lisa.  Handlade också en söt klänning från topshop och en randig tee :D. Det hände också en lite tråkigare sak... Jag hade nämligen öppen väska (Jag höll till vid tcentralen, skulle precis åka hem,.) så märkte jag att min plånmog var borta! Då fick jag panik  och blev verkligen vettskrämd. Och när jag får panik så snackar vi panik i högsta grad! jag började skrika som en koo och ringde så snabbt jag kunde mamma. Hon kunde självklart inte höra vad jag sa eftersom det mest kom ut skrik och snyftningar från min mun.. hehe! Men jag sprang iallafall som en galning till swedbank för att spärra mitt konto. Jag fick ett nr att ringa så det skulle gå ite snabbare, å klick så var mitt konto spärrat och det visade sig att ingen hade snott någt, pjuuh. Jag gick tillbaka till cfaé bellmans bara för säkerhetens skull och gissa vad!? det var någon som hade lämnat in min plånbok! haha hur klantig fär man vara liksom och glömma sin plånbok mitt på bordet.... ajah, så nu måste jag skaffa nytt konto och allt!

Här kommer lite bilder på dagens outfit!:




jaa, så har har jag sett ut idag..  tights från hm, randigt tee från.. tro det lr ej kappahl (!), jeansjacka från zara, converse och waferes :D

RSS 2.0