tack för att ni gjorde det till de 2 bästa veckorna i mitt liv :) ! ♥

Nu är jag tillbaka igen! Och jag har haft det så sjukt kul så ni anar inte!! De 2 bästa veckorna i mktt liv helt klart! jag är mållös vet inte vad jag ska säga mer en att jag har träffat de bästa människorna i världen och jag saknar redan alla något grymt!!! <3
Så här kommer lite bilder från lägret:

tadaa! Mitt och Julias tält :)
 
Om man smyger in i Julias och mitt tält blir detta konsekvenserna. xD

Slutposen på en av våra danser :P

Dom sötaste!

Elin, Julia och jag.

?

Jag älskar er!

Julia, Titus och Alv döpte sig :)..

.. Så vi fick jättegod tårta!

hehe, meningen var att vi skulle vara i luften..-.- (lyckat)  hur som helst  I love you <3

Ben and jerrys nya glass slår allt!

glassigt! :P

alltså SHIIIT va söt man kan va! xD

En extremt söt Sophie :)'

fiiningar :)'

haha! Elin på dass ;)'
 
 Alltså Balle är så jäkla lik mannen på bilden! helt sjukt xD

thaha!

Om kvällarna hade vi b.la. disco..

korvgrillning vid klpporna..

och kkikade på när solen gick ner, så himla mysigt!

sista kvällen fick vi fina kors :)

Nu får det räcka med bilder, men det lär kommer fler! ;D






vi ses om 2 veckor.

Nu drar jag på konfaläger och kommer tillbaka om 2 hela veckor! ruskigt länge :S.. Hur som helst, ni får ha det dunder bra här hemma, kommer sakna en massa :,(. puss å kram skumbanan <3

ja vet, min blogg är såå trist just nu. Min insperation ligger på noll just nu. Så säg bara till om det är något ni vill se mer ut av i bloggen :).

a paper bag.

HALLO DARLINGS! Idag har jag fixat allt som återstår till konfirmationlägret! känns toppen och har nyss varit med och tävlat i JULIAS outfit-tävling med den här outfiten ;] Nu ska jag börja packa och sedan ska jag ta en kopp te och mysa framför tvn, ha en mysig kväll allesamans!


foto: jake-jill  this is not a plastic bag. Så himla härlig bild!


days get longer.

Tjeena! Idag slaggar jag bara här hemma. Mycket tråkigt. Funderar på att åka en sväng till tc.. Vill kolla efter ett urläckert halsband som var slut överallt i stan.. annar då: Igårkväll var jag hos Julia och hade det allmänt mys, och jag har nyss fått nya numret av ELLE i brevlådan som jag bläddrat igenom ett antal gånger nu. Hur som helst nu börjar Lipton bli nödig.. bäst jag går en sväng med honom innan han gör "det" på tomten ;D. Puss å kram, vi hör senare!



Det här har ingenting med texten att göra men jag har glömt och visa mina gladiatorinspererade sandaler, jag gillar färgen och att det är en lite högre modell :) från Roots.


inspiration på hög nivå.


Elin kling
sjukt  snyggt! Jag har suktat länge efetr den där kavajen och funderar på att köpa den... om den bara vore liiite billigare.

home sweet home.

TJA! Nu är jag hemma efter en fantastisk vecka i Kroatien och några dagar på Sofias land. Kroatienresan blev verkligen en lyckad resa ;) och på Sofias land var det som vanligt hypermysigt! ;D Vi badade i regnet när solnedgången gick ner, tittade på skräckfilmer om kvällarna och fettade med godis tills vi somnade pladaskt. Ena dagen var vi också i Norrtälje och shoppade, så nu har jag åter igen laddat garderoben med en hel del nytt ;). Hur som helst: nu är jag hemma t.o.m nästa onsdag, så denna vecka kan ni räkna med en hel del uppdateringn! :D Så länge bjuder jag på lite bilder från kroatien ;D puss å kram! <3


En fantasisk strand med fantasiskt snorkelvatten!

nånting väldiht fint.

coolt huh? han fällde upp fjädrarna mitt framför näsan på mig! x)

L-O-V-E-L-Y
Nu ska jag fortsätta göra mig i årdning, ha det bra så länge!

RSS 2.0