hey beautiful!

Äntligen hemma!
Jag har haft en fantastisk vecka. Sommaren så så jäkla bra, vi har fotat en massa, solat, grillat marshmallows, badat, kvällsdopp i becken, glass i lass, godis,  myspys framför tvn och VÄLDIGT mycket skratt! Det har med andra ord varit en mycket lyckad vecka. och Idag har vi hållt samma nivå. Jag, Julle och Dorna stack iväg till bryggan och solade badade, snacka en massa skit, vinkade och vilssala på alla killar som åkte förbi med i sina båtar och åt kakor tills det kändes som man skulle spricka! Hur som helst nu tänkte jag bjuda på lite bilder från helgen: puss!


så himla underbara!

julia, posar´n


marshmallows grillning ;) jummie!

hotie!


fia å jag.


???? hehe, skrattattack..


morning blue.

Ahåp, det var allt för mig.. det kommer garanterat mer bilder! ;)








Kroatien.

Nu drar jag till kroatien och kommer tillbaka om en vecka. Tills dess, ha det bäst!
ps: kommer snart med bilder från Julias land! :)


julias land.

tjosan hejsan! nu eller om typ 5 min åker jag till Julias landställe. Fia kommer också upp imorgon så det här känner jag på mig kommer bli SKITBRA!  hur som helst, jag är ledsen för den sämsta uppdateringen. Jag kommer nästan vara borta nästan hela sommarnen typ... Så ni får vara berädda på det..  (saknar bloggen) :( puss, ses på frdag! ;)

Julia sötnos! <3


See you 22/09.

tjabba! Idag har jag varit med världens BÄSTA Agnes! :D Vi har hafr det hättemysigt även om inte vädret varit på topp. Vi gick runt och kikade i affärer och både jag och Agesn fick med oss en varsin topp hem! Sen var vi också på waynes coffee och jag drack för första gången chailatte! ni anar inte hur gott det var!!! Jag DÖÖR, det var verkligen så sjukt gott! kan chailatte vara beroendeframkallande :S ..? hehe. Hur som helst. Jag har nyss varit i tc en snabbis och köpt ett par skor, som jag var riktigt nära på att köpa inne i stan men lät bli. Självklart ändrade jag mig totalt när jag satte mig på tåget... -.- så pappa fick skjutsa mig till tc och jag fick tag i skorna tillslut! ;) jippie!

Juste, nu sätter jag mig i bilen och far iväg till Karlstad för att fira midsommar över helgen. Vi hörs på Mondag, ha en härlig midsommar! puss! <3

fias, julls, ems och mina skor, fina va? ;D





++++++++

Dagarna går så fort när man har kul, det är imorgon en vecka sedan vil slutade! :O Helt sjukt!
Idag har Julia och jag bakt kladdkaka (det börjar numera bli en daglig rutin för vår del ;). Sen sitter vi och äter det i solen ute på nån gräsmatta, mys! Om ett tag ska jag åka till Julia igen, vi ska se på film. :)
Imorgon är planerna att jag ska träffa Agnes i stan! Vilket ska bli jättekul med tanke på att det var görlänge sen vi sågs! Anyway, nå måste jag kila. Ha det bäst!



En dagens fick det också bli. Jag har på mig nån jeans sak och shorts från hm (nya! ) 160 kr för alltihop, inte dåligt! ;) hehe jag älskar att shoppa när det är rea :D. Sen har jag på mig ett ribbat linne från Sicilien, lite halsband och fina skor från don donna!  ps: Jag har klippt mig! syns inte så tydligt på bildn, men 5 cm kortare är det iaf.



I believe in all these flowers.

Idag har jag städat i TRE TIMMAR! uch vad jobbigt det var och lagat pappas jeans. 150+100 kr rikare blev jag iaf ;). På eftermiddagen kom Julia och vi bakade chokladbollor och spelade Monopol, mys!  Och ikväll blir det skräckis och chokladbollar för hela slanten ;] hehe. Annars då?: Jag tänkte visa er mitt underbara linne som jag köpte här om dagen från mango, fantastisk om något. Den är glänsig och har ett jättefint fall, I´m in love!



lördag.

tjosan hejsan! har nyss ätit världens godaste middag. oxfillé, bearnaisesås och potatisgratäng. Me like! på eftermiddagen har jag och fia varit i stan. Det är inte klokt var det har börjats med rea över allt! Fick med mig lite smått och gott hem ;).  Nu ska jag över till fia igen. Vi ska se på film och käka godis.. jummie! aja, tänkte visa lite bilder från i torstags: hugs!

mina älsklingar!

mohaha, Jula! xD

Fia och Emmy, sötnoosar!


sötaste fia, med världens finaste klänning!


frihet.

skolan är äntligen slut! och nu är det sommarlov i över två månader, helt sjukt. Jag har ännu inte riktigt fattat det xD. Har tagigt en hel del bilder som lär komma upp aningen senare idag eller imorgon! Men så länge tänkte jag visa er hur jag såg ut på skolavslutningen, så här har ni:

             (klickbar)
vit klänning/fodral från bikbok never denim, skor från dinsko, armband från kokai och ring från hm! (ignorera mig på första bilden, uch!)

två dagar.

tjabba! två dagar kvar nu, det är inte sant vad tiden går fort! Idag har jag varit med Julls och fia, vi gjorde (misslyckade) vofflor med glass och syllt, och satt och pratade om allt å ingenting ;], mys! Sedan gick vi ut och sudsade! thihi ;]. Imorgon är det klassens dag. Vi skulle egentligen åka och bada, men eftersom vädret inte ser så lovande ut så bestämde vi oss för att vi skulle stanna kvar i skolan och se på film, poker och sånt mys med klassen.
Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men nu när man för en gångs skull är ledig från allt plugg har jag haft för mig en massa annat skoj ;]. Ha det bra så länge och håll ut! snart blir det bättre uppdatering ;]




så länge bjuder jag på tre oerhört vackra bilder som är tagna av
elena kalis (länk)


it´s Friday night oh yäh!

YES! Och en oerhört trevlig dag har det varit! ;D. Skolan började med tre lektioner, sedan åkte jag och hämtade Lipton på dagis och efter det lagade jag köttbullar och pasta :P (åt 15 st!) rekård? hehe och sen skyndade jag mig till tc för att kolla in ett par skor innan nästa lekttion började, funderar på att köpa dem! Jajah efeter 1h och 50 min rast/håltimme fick vi städa på hkn, (roligt värre!). Anyway, vi fick iaf sluta tidigare och då åkte jag, Em, Lisa å fia till stan. Vi shoppade och fikade! ;) Jag köpte ett underbart armband, en väst/linne, ett par skor och en oversize tee :D. Visar sen. Nu ska jag ner och glassa med glass!! jummie :P
puss å kram skumbanan! :]


Här om dagen såg jag ut så här! Gammla jeansshorts: jc väska: mormors gammla Skor:hm tee: levis vs herr(!) och halsbandet is a gift! ;) (gammal bild)

Relax.

hejsan hoppsan! idag har det vart riktigt shill på typ alla lektioner, SKÖNT! och efter skolan kände jag bara för att gå hem och slänga mig i soffan för att se på Top model, tröttnar aldrig på det där programmet! x] Sedan bjöd jag in mig själv hos Fia och Lisa som bjöd på nybakad kladdkaka och grädede! (apgott). Och nu har jag precis kommit hem från basketmötet, vi har "planerat för vår framtid". Nånting roligt då: om två dagar är det helg! :D hehe och snart ska Dorris ha fest, jag vet inte om det blir till helgen eller nästa, det ska i varjefall bli riktigt kul! :] Tänkte också passa på och visa Julias nya skor: hehe dom är skitsnygga enligt mej, men dock väldigt höga! (med andra ord inget för mig)


nice huh!?

Och istället för en dagens outfit får ni en bild på tyget av min topp/tunika som jag hade på mig idag :]


godkväll.

Halli hallå! Idag hade vi vårt sista prov innan sommarlovet, tänk det är bara drygt en vecka kvar! Jag dör av lycka!! Dock är vädret sämst och vi har två läxor kvar. Men men, jag ska inte klaga. Har inte så mycket att berätta inget speciellthände idag. Vi skulle igentlige bada, men det blev inställt pga det dåliga vädret :(. Mamma kom för ett tag sen hem med mat från pima, (en restaurang inne i stan) sesarsallad, min favorit! detta börjar nu bli en vana för min och mammas del.... Jag gissar på att mamma bara är lat xD hehe.  Här får ni lite bilder att titta på: puss å kram, skumbanan! ses


Titta vilka söta små fjuniga fågelungar!
JORDGUBBAR är såå himla gott, spec med grädde och glass (observera att jordgubben i högra hörnet är möglig, jag vet xD)



RSS 2.0