A beauty dress.

Idag har jag hafr jättemysigt på praon. Vi har grillat korv, hoppat hopprep, spelat monopol, druckigt te och massa myspys med alla små söta barn! Imorgon ska jag och Julia följa med på en bondgård och hällsa på djuren, hehe kuligt ;) ´! Nu måste jag gå ner och förbereda matsäcken tills imorgon, puss å kram!



Ville bara visa denna görsöta klänning! Måste få tag i den, från monki 400 kr. Tänk till skinpaj,  gladiatorsandaler och bara ben till sommaren, Jättefint!


New york.

Som vanligt rusade helgen iväg. Klick sa det, och så var den borta känns det som. aja, jag har iaf en vecka kvar på praon vilken är jätteskönt! Helgen har varit jätte mysig. Har träffat vänner och varit i stan med Lisa och Sofia, fikat, och fick b.la. med mig hem en tee från weekday! tror nog aldrig jag går tomhänt från den där affären, hehe! Nu ska jag gå ner och ta ut kladdkakan ur ugnen innan brandalarmet går igång! xD ha det!


Min nya tee från weekday, snyggare på en hängandes på en galje!

Spring is in the air.

Hejsan söta läsare! Äntligen är fredagen kommen, har massa roliga planer inför helgen! Imorgon blir det förhoppningsvis en sväng till stan. och om planerna håller blir det filmkväll hos Emil! Sedan har jag också basketmatch och vi får se om det blir någon bio med Julia och Emmy.. dumpa honom, är jag sugen på att se. Ska ni hitta på något kul i helgen? Idag har det ju också varit sol! så himla härligt ju, hoppas våren har kommit för att stanna. Jag orkar inte med mer slask och kyla. Ha en mysig fredagskväll allesammans PUSSAR



..från hm, monki och lagerconne! Enkelt men snyggt :)

Bring it on.

Idag fyller min lillebror tonnåring! GRATTIS till honom :D. Förövrigt har denna dag varit som alla andra praodagar. Vi har sprungit runt som galningar och lekt vinken, dunken, minipingis och massa sådant skoj! Tänkte också passa på att slänga ut en dagens outfit, det var ju så länge sen nu:



YES! så här ser ag ut idag. Skinpaj från hm, väska från french conection och stor tee med allt möjligt på från hm


zippers.

Tjoosan!
Jag som trodde att praon skulle bli chill typ som ett lov, men icke. Alla barnen skriker i mun på varandra och slåss om vem som ska hålla en i handen! haha sådana där småsaker som små barn rentutsagt gråter för haha jagförstår mig verkligen inte på dem xD. Anyway, nu har jag precis kommit ut från duchen, har nämligen varit och tränat och sitter med en kopp vanilj te i näven, muums! Ha en mysig kväll söta läsare, PUSS 


Ville mest bara visa mina nya tghts med dragkedjor från hm. Riktigt fina faktiskt!


19:32

Idag var det första dagen på praon. De tog nästan dö på mig! Jag praoar på en skola, 1or till 3or och dem är helt hysteriska över att ha fått två nya "hjälplärare" haha! De tar verkligen slut på än. Så jag är riktigt trött nu. Ska krypa ner isoffarn frammför en film :D myspys! Jag och Julia var förresten i centrum idag efter praon och köpte ett par tights med dragkedjor som jag letat efetr så länge, en uber mega tight och snygg klänning, också med dragkedja! och en födelsedagspresent till min lillebror :D. Ha en mysig kväll alla söta, Tjing! 



Ett litet smakprov på min nya väska! vad tycks? :D


I am back!

3 veckor sen, tror jag om inte mer! (skäms) Jag har verkligen haft fullt upp och inte så mycket ork och lust att blogga. Men nu är jag tillbaka och det ska bli ändring på den dåliga uppdateringen, LOVAR! för nu har vi nämlige prao i två veckor!! Jag ska praoa på en lågstadeskola med min kära vän Julia. Detta kommer att bli superkul! så se fram imot lite mer läsning dessa två veckor! ;D todiloo! 
                  
Denna väska ska jag klicka hem, It´s todaly gorgeous!


RSS 2.0