bild bomb, pippis godisaffär.

Del 1 Gotland.
Förra helgen när klassen var på Gotland besökte jag å några st bla. en bakalös godisaffär!! (samma godisaffär som pippi långstrump köpte upp hela affären i en av filmerna) haha jag har stenkoll! ;). Hur som helst fanns det sååååååååååååååå mycket gott där!! Man kunde verkligen inte bara ta några få bitar... titta själva! :P:
















Blir ni inte suktade av allt detta godis?! haha, Jag blir :P


which colour?

Jag har hittat en otroligt snygg klänning i spets från topshop,  som finns i två olika färger. Jag gillar båda färgerna väldigt mycket, så jag tänkte höra med er:

VILKEN FÄRG ÄR FINAST? :)



HEMMA! / DAGENS.

Nu är jag äntligen hemma från Gotland! Det har varit otroligt roligt och jag har massor av bilder att visa er ;D. Men inte idag, tänkte istället visa en bild på dagens outfit! dundermegakramar <3

förskräcklig bild, men den får duga..  Jag har på mig shorts från mango, tee från Felippa K, skor don donna (favoriter) och halsband med fjädrar från lindex.


sämst uppdatering!

Tjosan!
Nu åker jag på klassresa till Gotlandöver helgen, så vi ses på sön/mån och då kommer jag med nya krafter ;) Har förövrigt varit i stan och shoppat lite idag :D, Men ni får ha det så bäst så länge!  ( i skolan ;D ) <3 bamsekramar!
happy face.


Uppdatering!!

tjoho cutie pies! ;D

äntligen uppdatering! I förrgår var jag ju på casting. Det var fakitskt rätt så spännande. Det började med ett kort möte, sedan fick jag skriva på lite papper och slutligen gick vi  ut för en kort fotografering ;).. Det var lite ovant kan jag ju säga, jag fick varken le eller spänna ansiktet det minsta utan skulle vara allvarlig och slappna av i hela ansiktet.. hehe! Efter castingen gick jag, Sophie, hennes kille Gustaf (Reinfeldt(!)) och hennes kompis Evelina runt lite i stan och plötsligt kommer det fram en till tjej som undrade om jag var med i någon modell argentur och om jag var intreserad xD haha, rätt så kul faktiskt! :P

Hur som hälst: Igår var vi till en början jag, Julia; Emelie, Elin, Love, Danne, Alv och Axel (Härliga typer hela bundet!) på the voice! :D Det var sjukt kul! Vi träffa också massa fler människor som vi kände. Kul kul ;) och Darin var sååååååååå BÄST!! :D Verkligen en kväll jag aldrig  kmr glömma, med massor av både hämska och roliga minnen! ;)

Idag har jag varit på min barndomskompis Antons konfirmation, det var jättefint och efter det bjöds det på jättegod mat och tårtor! :P Ha en mysig kväll allesamans superduperpussar! <3


På castingen fick jag låna dessa skor av Julia! GALET SNYGGA! eller vad säger ni? :]



Godnatt..

Vi ses imorgon bitti, då ska jag berätta om castingen och de ;) sov så gott!
foto: Agnes :)

Imorgon gäller det!!!

Igår ringde dem från zap models! Och jag ska på ett kort möte imorgon och ta lite bilder :D. Det har redan börjat pirra lite i magen, men det ska bli kul!
Igårkväll var ju jag, Julia och Elin på ung 08! Innnan själva konserten började gick vi till NK och åt middag sedan rörde vi oss mot kungsträdgården, det bästa var helt klart BOUNCE!! :D Dem är så sjuukt balla! Hoppas ni har det bra! :D dunderkramar <3



 

#1.

goodmorning sunshines! Idag ska Jag, Elin, Julia och kanske några fler åka in till stan! Det är ju ung 08 som påhår! :D Någon av er som ska dit? :)
Igår var somsagt Julia och jag ute och fotade en massa, så jag tänkte visa er ett smakprov nu (del 1;)




väldigt mycket jag! :P


the day before tomorrow.

Tingeling! Kom nyss hem från Julia, hon var utelåst så jag gjorde henne lite sällskap. Vi gick till en äng och tog massor av foton, de kommer upp på bloggen inom snar framtid ;).
Igår hände det en rätt så läskig sak där jag bor. 10 pers blev knivhotade i näsbypark vid nio tiden och just då var jag och Julia ute på bryggan och åt ben & jerrys :P, mysigt var det men så här i efterhand blir man ju lite skraj.. :S!
pussar och dunderkramar <3
Två bilder från igår ;):


Min och Julias nya favorit! :P

En dag ute på sjön.

Här om dagen var min familj ute och seglade med Agnes och hennes familj, det var sjukt mysigt! så här tänkte jag dela med mig lite utav några bilder :)
Första bilderna med min nya systemkamera! :)










outfit.

Morsning korsning! shiit va länge jag har sovit,, kanske inte så konstigt med tanke på hur sent vi gick å la os siigår. Igår kväll var jag, Elin och Emma hemma hos Julia. Vi hade det jätte mysigt. Vi såg på två fimler och kring midnatt gick vi till en brygga och mös, månen speglade sig i vattnet och det var jättehärligt! hoppas ni har det bra! pussar <3

Framöver har jag bestämt att det ska bli bättre uppdatering,  är också sugen på en ny design, någon som har nå tips? :)

Så här såg jag ut igår:



klänning: indiska, Jeansväst: hm, väska: mammas (u-turn) och skorna är från don donna. :)


Har du sovit med en galje i munnen...?

var det någon som frågade idag! :) Jag kan nämligen inte sluta le.. Gissa varför! Jag och Julia var i stan på östermalm. En tjej går framför mig och sneglar bakåt ett flertal gånger. Tillslut vänder hon sig om och går mot mig och presenterar sig. "Jag kommer från zap models". Ja ba "wtf!!?" Sen undrade hon om jag var med i någon modell argentur, (det är jag inte) så då undrade hon ifall jag var intreserad, självklart sa jag ja! Så nu ska dom kontakta mig nån gång framöver och jag ska gå på ett möte, med några fashiontyper som ska se om jag passar! :P Jag ska inte ha för göga förväntningar, men bara att någon frågat mig gör mig så sjukt glad!! Jag måste dock lära mig att gå i sjyhöga klackar till mötet :S...

Nu ska jag träffa några från konfan, ha en härlig fredagskäll allesamans! ;D


Zap models.


it´s mine!

Goosh, det var länge sen! Det är så himla mycket som händer just nu, så bloggen kommer lite i kläm. Jag har t.ex. Konfirmeratmig nu! and guess what! jag fick en systemkamera!!! en nikon d 60.  Jag kan verkligen inte släppa taget om den. Igår var jag också ute och seglade med Agnes och hennes familj vilket var jättemysigt! bilder kommer ;).


Min nya fina fina Nikon d 60. Bara bara min.


RSS 2.0