yes, we love pictures!





1: En fin hyasint. 2: Julias "charmiga" tee som alla lärare tände såå på, host* haha! 3: Julia sitter och solar i en solstol på vår nyklippta gräsmatta!

Only makes you stronger.

Fredag fredag!! Jag är glad, klart slut.

och idag har jag på mig min nya klänning från hm. I,m in love. skor från skcorett och lite smycken.

yes!

Idag var det friidrotsdag. Jag känner mig mycket bättre idag! jag var som sagt med och tävlade i längd, 800 m och höjd. Det ända som gick någålunda bra var väl höjden. Jag vann, och fick en guldmedalj och fick stå på prispall! hihi (stolt;). Nu har jag lite brådis, ska till Julia och årdna lite skolarbete. Sedan blir det basketavslutning hos Kajsa. Imorgon är det Fredag! guud va skönt ;D Take care!

Den tshirten i bakgrunden får gärna bli min! Hur fin som heslt ;D bikbok har verkligen skärp sig på senaste tiden, I love deras nya kolektion! :)

lappade jeansshorts.

tosan hejsan! Idag gick jah hem efter första lektionen. Jag kände mig inte alls frisk. Ont i huvudet och illamående, när jag kom hem stupa jag i säng och somnade bums. Mamma väckte mig ca 5 h senare och jag trodde det var moron, haha! Jag blev jättestressad för vi har friidrots dag imorgon och jag hade inte skaffat matsäck. Men mamma sa att kl bara var halv sex på eftermiddagen. hehe Snacka om att vara virrig. Om jag är tillrekligt kry imorgon ska jag vara med och tävla i längd, höjd och 800 m. Spännande!! :D  
Här kommer en bild på mina nya shorts:


Tycker dem är skitsnygga med alla dessa lappar. Kommer passa perfekt nu till sommaren med något ljust upptill, gladiatorsandaler och min beige/bruna fransväska! Från never denim: bikbok


some news.

tjosan hejsan! gårdagen blev som jag trodde skit kul, efter matchen åkte julia, ja och em till stan. Jag köpte en söt klänning, ett par jeansshorts, en bikini (från matthew wiliamson for h&m(!) och en axelbandslös bh till min avslutningsklänning. På kvällen var vi ett gäng hos Julia. Det blev jag, julia, em, karro,Emil, Dorris och Marcus. Vi hade det riktigt kul. Vi spela bl.a någon slags påhittad kläd"påker" och såh på saw 4, uuch den var hämsk! Men vi hade det med andra ord mycket trevligt. Nu ska jag ner och äta middag, (grillat^^) och sedan blir det ROBINSON! :D hoppas ni får en mysig kväll puss å kram!
(Det kommer bilder snart från lite av det jag köpte :)


09.05.21.

Hej. Är inte på topphumör just nu. Båda matcherna idag gick piss. Vi förlora båda. Jag blir så arg för jag vet att både jag och alla andra i laget kan betydligt mer än vad vi presterade idag. Men aja, man var se framåt istället. Imorgon är det en ny dag. Nånting roligt då: Morgondagen ser mycket lovande ut. Morgonen börjar med match, sedan ska kanske jag följa med Em och Julia till stan och på kvällen blir det filmkväll hos Julia med en massa trevligt folk! det ska bli apskoj! :D Nu ska jag ner och äta glass och sedan blir det sängdags. Ska upp tidigt imorgon...  natti!    


Underbara accesoarer.
Underbar topp.
Underbara naglar.
Underbar ring
Underbart armband.
insperation.

Don't look into the sunshine.

tjoolahopp! fyra dagars ledigt, shohoo!  För min del blir dt basketcupp för hela slanten ;D. Idag har Julia varit här, vi har mest fikat, tagigt lite bilder och surfat en massa. Å juste vet ni! Jag, Julls och Dorre har "startat" en egen "discogrupp" haha! Ingen av oss har just gått på disco förut men det se ju ut och verkar så himla kul!! Så igår dansade vi gärnet både efter skolan och på gympan och det är verkliegn jättekul! men dock hat jag nu träningsverk i hela kroppen, ack. Aja, vi ses väl imorgon antar jag, puss!

Så här har man sett ut idag. tee från MQ.

diesel.

Ännu en otroligt skön och härlig helg! Igår var jag med Sofia i stan. Det var meningen att vi skulle möta upp Lisa, men så blev det inte :(.  vi gick runt och kollade i affärer och fikade på bellmans café, mys! Jag är numera stammkund där.. xD. på kvällen åkte jag till Em och Julia var även där, vi hade det jättemysigt, åt god mat, massot med godis (lite för mycket.. Jag mådde sååå illa!) studsat studsmatta och självklart kollade vi på eurovision song contest. Nu är jag hemma igen och denna vecka går vi bara tre dagar, så himla sköönt! aja nu har jg en hel del att göra.. b.la. städa -.- kul!



Fick med mig hem ett nytt baslinne, perfekt till sommaren!


Honey, it´s friday!

ååhh äntligen fredag!! ;) har nyss varit en sväng med Fia och Em i tc. Hittade inget spec mer en ett par göör snygga jeansshorts från bokbok (never denim) men dem var liiite för dyra.. ska fundera på saken. Jag har än så länge inga planer inför helgen eller kvällen. Vi får se vad som dyker upp! ;) Hoppas ni får en härlig kväll!  puss!



två bilder tagna av mig!


onsdag.

haloo söton! Dagen har varit (och är) mycket stressig. vi hade uppastsskrivning idag och jag blev såm vanligt så sjukt stressad i slutet.. Snart ska jag äta middag och sen ska jag på basket möte, efter det ska jag på konfaträff och slutligen ska jag åka och handla mat. Alla åttor i våran skola ska nämligen åka runt till olika musér, det ska bli kul! och juste, jag har redovisning i svenskan på fredag, HJÄLP! Jag har inte äns börjat, inte bra alls... aja som ni säkert förstår så måste jag kila nu, vi hörs! <3

Här kommer en bild från vårshowen i lördags! :)

pictures.

Tjoosan! Måndag igen,suck! har sjukt mycket plugg att ta tag i så hinner inte göra något långt innlägg. Inget spännande har hänt idag så jag bjuder på lite bilder istället, varsågoda! ;):




            
          

Frida.

Här är ännu lite bilder från igår. Jag och Julia "stylade" xD och fotade Julias lillasyster Frida.




så himla söt hon är!

helgen.

Helt underbar helg! I fredags efetr skolan gick em och ja till fia och hade det mys. Hoppa på studsmattan, picknik på studsmattan xD hihi vi gjorde världens godaste mango och jordgubsmilkshake! ;) Sedan gick jag hem, gjorde mig iårdning och åkte för att kolla på ebba och Julia med Sofia. Dem dansade nämligen, shiit duktiga!! I lördags hade jag dansuppvisning på morgonen, såå jääkla kul!!! jag älskar vekligen att så där på sen längst fram med en stor publik!! :D jag tror nån kompis mamma filmade. Ska försöka få tag på den så kan jag visa :D. Efter showen gick jag till Frida och vi tog foton i massor! ända tills jag tabbade kameran i marken och objektivet gick sönder.... -.- lyckat! Jag blev som vanligt helt förkrossad i onödan efetrsom Julia och Fridas mamma lagade den. guud vilken lycka!! Sedan iom Julia och vi bestämde oss för att fixa Frida lite. Vi sminkade och fixade  håret jättefint! Sedan gick vi ut för att fota, igen. shiit kul! det kommer bilder snart.
På kvällen kom Fia och vi såg på Robbinson och åt godis i massor! Nu ska jag plugga lite och senare kanske jag ska åka en sväng till stan! ;) puss å kram! <3

ja, så här såh jag ut igår: tights hm, jeansjacka zara, fransväska souk, linne bikbok, converse och lite kedjor.


never denim.

Nu har jag varit med Julia i tc, bestämde mig för att köpa klänningen jag gått och suktat efter även fast den är för stor. Mamma ska ta en titt på den och om hon tror det kan bli något fint v den ska jag behålla den, köpte också ett slappt linne och ett armband ;]. Nu har jag verkligen bränt bort massa pengar de senaste dagarna... inte bra, inte bra... ajaa, ikväll ska Julia komma hit, ROBINSON!!! hoppas ni får en trevlig lördag, puss å kram!

här är klänningen jag köpte, ganska enkel men ändå väldigt fin! Om den går och årdna blir detta min avslutningsklänning. Himla mycket fint bikbok har fått in på senaste tiden! ;]

Organic flavour, always taste better!

TJABBA! Vädret är verklige helt fantastiskt solen skiner som bara den! Igår var vi lediga från skolan så då passade em och jag på att åka till stan. Där åt vi lunch, fikade och shoppade lite! Jag köpte en tee, en klänning som eventuelt blir avslutningsklänningen, ett midieskärp och en riktigt snygg frannsväska som jag letat efter så länge! :]. Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Åkte en sväng till tc för att köpa den klänning jag ville ha till skolavslutningen men den fanns inte kvar i xs :(. Sen tog jag en fika med Sofia (chokladtårta grån gatou) som fyllde år igår, GRATTIS!! Planerna inför kvällen är ännu inte planerade, vi får se vad som dyker upp! HADE!



(Dåliga bilder, syns inte så bra) men så här der iaf jag ut idag! Jeans från puss o kram, tee från zara (ny!), skinnpaj från hm och väska från SOUK (ny!)


RSS 2.0