Pepparkaksbak.

Hej kära blogg!
Det känns som varje nytt inlägg jag skriver så beklagar jag mig för min usla uppdatering. Jag har verkligen sååå fullt upp nu, Tråkigt men sant. Betygen ska ju snart sättas och jag gör mitt bästa för att det ska gå så bra som möjligt.  Så bloggen får komma sådär lite i andrahand om jag får någon tid över. Anyway, sluttjatat om det. Igår var jag med Julia och Emmy i stan. Det var meningen att vi skulle köpa julklappar men det blev mest runt och kolla. Hem fick jag en svart spets från Monki! Den är jätte fin :) har ni några bra julklapps tips på julklappar till typ mamma och pappa? min idé källa är tömt på idéer.  Nu ska jag gå ner och baka pepparkakor med mamma.  Alltså pepparkaksdeg är nog ett av det godaste som finns, 1000 ggr godare en själva kakorna tycker jag xD. Så nu blir det ner och äta deg. Ha en jätte mysig första advent :)


                                         Nu blir det ner och äta pepparkaksdeg ;) puss!


Just a picture.

Jag är trött och jag är stressad. Därför har bloggningen blivit dålig på senaste tiden. Men vet ni vad! Det snöar här hos mig och gatan här utanför är teckt med ett tunt snölager :) Jag<3snö! wihii, jag får faktiskt nästan lust att springa ut och leka i snön, så som man gjorde förr, då man var liten.  Nu ska jag på dans kul, kul :) ha en myspys kväll, puss!



en mycket fin bild tycker jag. Fashiontoast lyckas typ alltid!

All I want for christmas this year.

Tjoosan !
Det snöar utanför mitt fönster just nu, jippie! fast det är snöblandat regn så snöflingorna smälter så fort de landar på marken :(. Nu är det ju snart Jul!, hjäälp vad tiden går fort. Det var ju nyss sommar!?
I helgen har jag umgåtts med bäste Julia och vi har haft det jätte kul. Vi har blandannat kollat på filmen dagboken som var jätte sorjlig, jag satt och störtböla typ halva filmen, hehe sån är jag! Har nån sett den? Nu ska jag hjälpa pappa att laga mat. Det blir oxfilé med basta och pesto, inte så dumt va!? ha de bra fina ni, puss å kram skumbanan!


Visst är den inte hur fin som hällst!? jag vi ha, ha ,ha , den så hääääääär mycket!

Kladdkaka.

Hejsvejs!
ååh, jag är såå stressad jusst du. Det ända man hinner med är typ plugg. Aja nu har iallafall mamma kommit hem och piggat upp mig med en jätte god kladdkaka med grädde. Inte dåligt de inte! ;) Har inte så mycket mer att säga... Men vi ses nog imorgon. Sov gott alla söta! kisses



Mamma piggade upp mig med kladdkaka och grädde. Gotti gott gott! :P

Sex and the city.

Tjoosan på er!
Uuusel uppdatering nu för tiden. Jag är ledsen för det men just nu har jag lite svårt att hinna med allt. Vännerna, basket, skolan, dansen, familjen, barnvakt och så ska jag också hinna med bloggen. Men jag hoppas det blir lugnare snart. Idag kom världens bästa, finaste, underbaraste och brunaste Julia hem från Thailand! Jag har varit utan henne i 2 veckor nu! Men idag fick jag träffa henne och jag fick ett jätte fint armband och sex and the city the movie. Jag har precis kollat färdigt på den nu och den var As bra!  har ni sett den?:) Hoppas alla ni får en jätte härlig lördags kväll. puss å kram skumbanan!


djup lila sammet.

halloj!
Ett kort innlägg blir det nu.
Nu är höstlovet slu! gaaah! :,( Och imorgon är det sv uppsats, hjälp mig!

här är iaf min nya djuplala sammets klänning från weekday. Jag gillar den jätte mycket!



rosa spets.

Tjollahopp!
Igår va de ju halloween och jag hade det jätte mysigt  med hemmakväll med skräck film, tacos, ben & jerrys och spökbål. Allmänt mys med andra ord :). Idag har jag mest tagit det lugnt och kollat på ett antal filmer. Ibland dom, jävulen bär prada, spökhuset och när lammen tystnar... Uchh nu är det bara en dag kvar på höstlovet! härregud va tiden går fort som jag har sagt ett antal ggr här på bloggen. Men jag tkr verkligen det! Ajah snart är det iaf jul :) det är ju alltid något att se fram emot ju. Nu ska jag nog gå till bedd och sova. Så sov gott på er! :D 




Här är då min skärrosa spets med vollang från hm trend och gammelmormors hallsband. Så såg väl jag typ ut här om dan.


RSS 2.0